You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bina çıkışlarında kullanılan baplar fiillevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride çevrilmiş kalabilir.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın evgin durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdiveni mevzu kellelığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler muhtevain bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları horda mahal almaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın kapısı son ayar eleştiri bir öneme sahiptir.

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet davranışlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran yahut yaylı menteşe ile gerekli kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir öteki uzuv ise güvenlik namına ihtiyaç duyulan şisevinçli contalardır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut gayrı bir müstacel durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran bileğçalışmamektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine göre sunduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla hareketsiz katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin yangın kapısı kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın merdivenleri mimarilırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma zahir yapılarda 120cm, mualla katlı büro binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page